23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Ο Όμιλος Σαράντη και το SANITAS στηρίζουν τον σκοπό του Πανελλαδικού Εθελοντικού Κινήματος Save Your Hood

Ο Όμιλος Σαράντη και το αξιόπιστο brand, SANITAS, με παρουσία στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια στήριξαν το σκοπό του Save Your hood και διέθεσαν 3,000 σακούλες απορριμμάτων Flex & Strong από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Μια ιδιαίτερη δράση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, σε Ωρωπό, Αυλίδα, Χαλκίδα και Ψαχνά όπου πάνω από 23.580 λίτρα απορριμμάτων, συγκεντρώθηκαν στις Εκβολές του Ασωπού, στον Υγρότοπο Φάρου Αυλίδος, τον Υγρότοπο Ψαχνών και την Αλυκή Κοπανά.

Πλαστικά μπουκάλια, ποτήρια καφέ, σακούλες, αλιευτικός εξοπλισμός, νάιλον, καρέκλες, λάστιχα, παλιοί σωλήνες, πολυουρεθάνες και άλλα φερτά είδη απομακρύνθηκαν από τα σημεία αυτά, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες σε εκατοντάδες διαφορετικά είδη πτηνών, ζώων και εντόμων που φιλοξενεί ο τόπος, να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν.

Οι σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας SANITAS Flex & Strong διαθέτουν ανάγλυφο πλέγμα και 3-στρωματικό φιλμ για ελαστικότητα και εξασφαλισμένη αντοχή ακόμα και για τα πιο αιχμηρά και ‘απαιτητικά’ σκουπίδια, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν καμία διαρροή. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, κάνοντας το καθάρισμα ακόμη καλύτερο φροντίζοντας ταυτόχρονα για ένα καλύτερο περιβάλλον. Το SANITAS, με κεντρικό μήνυμα “όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα”, πλήρως εναρμονισμένο με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου, όπου στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων μέσα από διαρκή έρευνα και καινοτομία με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Μάθε όλα τα νέα Sanitas