28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Το SANITAS μας παρουσιάζει τις νέες, πρωταθλήτριες αντοχής, σακούλες SANITAS Flex & Strong

To SANITAS γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες ενός ελληνικού νοικοκυριού, έτσι φροντίζει να εξοπλίζει διαρκώς την κουζίνα με καινοτομίες και προϊόντα πρωταθλητές που είναι καλύτερα για όλους. Γνωρίζει, επίσης, πολύ καλά πως όσα κάνουμε κάθε μέρα στο σπίτι, για να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας απαιτούν συχνά τόση αντοχή, επιδεξιότητα και δύναμη που μοιάζουν με… παράξενα αθλήματα!

Στη νέα καμπάνια του SANITAS για τις σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας SANITAS Flex & Strong, ένα ‘’Άλμα εις ύψος’’ στην κουζίνα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ‘’Σφάλμα εις ύψος’’ όταν ένα βάζο μαρμελάδα πέφτει από ένα ψηλό ράφι και δημιουργεί ‘υγρά’ και ‘αιχμηρά’ σκουπίδια. Έτσι, όταν έρχεται η ώρα της κρίσης για το καθημερινό άθλημα της «Άρσης Σκουπιδιών», μια σακούλα πρωταθλήτρια στην αντοχή γίνεται απαραίτητος σύμμαχος στη μάχη της επιβίωσης.

Οι σακούλες SANITAS Flex & Strong διαθέτουν ανάγλυφο πλέγμα και 3-στρωματικό φιλμ για ελαστικότητα και εξασφαλισμένη αντοχή ακόμα και για τα πιο αιχμηρά και ‘απαιτητικά’ σκουπίδια, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν καμία διαρροή. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, κάνοντας το καθάρισμα ακόμη καλύτερο φροντίζοντας ταυτόχρονα για ένα καλύτερο περιβάλλον. Έτσι, με τα SANITAS είμαστε όλοι νικητές!

Αυτό είναι άλλωστε και το πνεύμα της νέας στρατηγικής SANITAS που εκφράζει το σύνθημα “όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα”, τόσο τα προϊόντα μέσα από τη διαρκή έρευνα και καινοτομία όσο και η καθημερινότητά μας στο σπίτι, στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, στην αποθήκευση των τροφίμων, αλλά και εν τέλει ολόκληρος ο πλανήτης μέσα από τη φροντίδα για το περιβαλλοντικό και κοινωνικό μας αποτύπωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το brand SANITAS μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Let’s stay connected, μείνετε συντονισμένοι

για περισσότερα νέα…λανσαρίσματα!

Follow us

FB|IG|YT

Μάθε όλα τα νέα Sanitas