Προϊόντα & Λύσεις

Νέο Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος σε Φύλλα

18 Φύλλα | 42 x 38 εκ.

Περιγραφή προϊόντος

Το Νέο Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος Sanitas έχει αναβαθμισμένη ποιότητα συγκριτικά με το προηγούμενο Αντικολλητικό χαρτί Sanitas και η μοναδική τεχνολογία multibake που διαθέτει του προσδίσει επιπλέον ιδιότητες για χρήση σε περισσότερα μαγειρικά σκεύη όπως στο τηγάνι και στον ατμό. Διατίθεται και κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση για να σας προσφέρει ακόμη περισσότερη ευκολία και πρακτικότητα στο μαγείρεμα. Προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά σας, καθώς χάρη στην ενισχυμένη αντικολλητική του ιδιότητα δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά. Είναι κατάλληλο για χρήση στα εξής μαγειρικά σκεύη: φούρνο, τοστιέρα, τηγάνι, air fryer, ατμό, ψυγείο, κατάψυξη και φούρνο μικροκυμάτων.

  • Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος εξαιρετικής ποιότητας
  • Ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες (έως 200 °C για 60')
  • Νόστιμο και υγιεινό μαγείρεμα
  • Προστατεύει τα σκεύη
  • Αποτελεί κομποστοποιήσιμο υλικό

Χρήση

Smart ideas
Smart ideas banner
Χρήσιμη Συμβουλή

Χρήσιμη Συμβουλή

Τυλίξτε ένα αντικολλητικό φύλλο χαρτί σε σχήμα κορνέ, γεμίστε το με σαντιγύ ή οποιαδήποτε άλλη κρέμα για να διακοσμήσετε τις γλυκές ή αλμυρές δημιουργίες σας.

Το ήξερες;

Το ήξερες;

Για να διατηρήσετε την φόρμα των cupcakes καθαρή τοποθετείστε ένα τετράγωνο κομμάτι αντικολλητικού χαρτιού και πιέστε για να δημιουργήσετε μια φωλιά που θα μπει το μείγμα.

Δες και αυτό

Δες και αυτό

Δοκίμασε να τοποθετήσεις το νέο αντικολλητικό χαρτί Sanitas στην τοστιέρα για να ζεστάνεις κάποιο φαγητό και διατήρησε έτσι την τοστιέρα καθαρή και έτοιμη για επόμενη χρήση.

Δοκίμασέ το

Δοκίμασέ το

Χρησιμοποιήστε το νέο Αντικολλητικό χαρτί Sanitas για να φτιάξετε νόστιμες ομελέτες χωρίς την χρήση κάποιας λιπαρής ουσίας.

Smart ideas banner

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το αντικολλητικο χαρτί είναι κομποστοποιήσιμο

Μετά τη χρήση του αντικολλητικού χαρτιού, απορρίψτε στους ειδικούς καφέ κάδους κομποστοποιήσης.

Το περιβάλλον γίνεται καλύτερο

Αντικολλητικό χαρτί Sanitas

#OlaMporounNaGinounKalitera

Play button